Sommerhus Sverige © 2015 • Privacy Policy • Terms of Use

Algustorp

Mit dejlige hus i det nordlige Skåne - halvanden times kørsel fra Øresundsbroen -  er jeg glad for at kunne udleje til dig, der sætter pris på komfort.

Kontakt mig for yderligere information på mailen kontakt@sommerhus---sverige.dk 

Der er mange seværdigheder i Skåne, der er et besøg værd...

Hovdala Slott

Her har vi samlet et udvalg af seværdigheder, der ligger inden for 1-2 timers kørsel fra vores svenske sommerhus, og der er noget for enhver smag.

Hovdala Slott er med sin snart 500-årige historie og fornemmelse af tidløshed et meget skønt sted. Slottet, der ligger syd for Hässleholm ved Finjasjön, var i årene 1665-1981 beboet af slægten Ehrenborg. Nu fremvises slottet og familien Ehrenborgs lejlighed på guidede ture. Se også den dejlige park med tydelige mindelser fra 1700-tallet og Orangeriet fra 1790'erne. Haven og parken er åbne hele året.

Der er også butik, café og restaurant.

www.hässleholm.se/hovdalaslott

Markaryds Älgsafari

Markaryds Älgsafari byder på safari i egen bil 3 km gennem skoven. – Se og måske klap en elg.

www.smalandet.se

Bosjö kloster

Lige ud til Ringsjöen ligger dette smukke slot, hvor der altid er en god udstilling eller er event, – og hvor blomster og urtegården er et besøg værd. Resturanten kan anbefales.

http://www.bosjokloster.se

Wanås kunstpark

Wanås slots kunstpark hvor kunst, historie og natur mødes. Især kunstparken med faste og skiftende kunstværker er spændende for både børn og voksne.

Som noget nyt har Wanås, der er Skånes største økologiske landbrug, åbnet en stor gårdbutik, der handler med slottets økologiske produkter og med fødevarer fra hele Skåne. Du kan bl.a. få marmelade, mel, honning, kød og brugskunst.

www.wanas.se

Skånes djyrpark

Tag den store picnickurv i bilen og tag en tur til Skånes Djurpark. Her lever over 75 forskellige nordiske dyrearter i en fantastisk smuk natur.

http://www.skanesdjurpark.se

Tykarpsgrottan

Et kalkbrud med labyrint på 10.000 m², 10 – 12 meter under jorden. Grotten ligger 5 km uden for Hässleholm. Tykarpsgrottan er en stor underjordisk labyrint, hvor egnens bønder har brudt kalk i århundreder.

www.tykarpsgrottan.net

Tossalilla sommerland

Forlystelsespark og badeland for alle pengene

www.tosselilla.se

High Chapparal

Western land med indianeroverfald, barske cowboys, ponyridning og gode restauranter. http://www.highchaparral.se/sv/start

Se mange flere forslag til udflugtsmål i husets mappe..