Sommerhus Sverige © 2015 • Privacy Policy • Terms of Use

Algustorp

Mit dejlige hus i det nordlige Skåne - halvanden times kørsel fra Øresundsbroen -  er jeg glad for at kunne udleje til dig, der sætter pris på komfort.

Kontakt mig for yderligere information på mailen kontakt@sommerhus---sverige.dk 

Beliggenhed og natur

Naturen i Skåne er ikke så forskellig fra den danske, men skovene er større og vildere, og der er mere plads til at boltre sig på...

I Norre Skåne kan man være heldig at møde elge, rådyr, ræve, vildsvin og hare i skoven. Om vinteren ser vi af og til spor fra los. I Småland 80 km nord for huset er der ulve, som yngler.

  

Vi har mange fugle, og vi fodre næste hele året for at holde dem i haven. – Fluesnapper, dompap, musvit, skovsanger, kærnebider, fyrremejse og sortspætte er bare en lille del af de arter, der yngler lige her omkring eller i en af de mange fuglekasser, vi har sat op.

De mange småfugle medvirker til at holde antallet af myg og fluer nede, og det betyder, at vi kan være i haven de fleste aftener uden at blive stukket og generet af insekter.

I skoven hvor der er blåbær, tyttebær og vilde hindbær. Du kan også plukke porse, som er meget velegnet til kryddersnaps.