Sommerhus Sverige © 2015 • Privacy Policy • Terms of Use

Algustorp

Mit dejlige hus i det nordlige Skåne - halvanden times kørsel fra Øresundsbroen -  er jeg glad for at kunne udleje til dig, der sætter pris på komfort.

Kontakt mig for yderligere information på mailen kontakt@sommerhus---sverige.dk 

Beliggenhed og natur

I Norre Skåne kan man være heldig at møde elge, rådyr, ræve, vildsvin og hare i skoven. Om vinteren ser vi af og til spor fra los. I Småland 80 km nord for huset er der ulve, som yngler.

  

Vi har mange fugle, og vi fodre næste hele året for at holde dem i haven. – Fluesnapper, dompap, musvit, skovsanger, kærnebider, fyrremejse og sortspætte er bare en lille del af de arter, der yngler lige her omkring eller i en af de mange fuglekasser, vi har sat op.

Det sidste nye er, at vi i foråret 2019 har sat to kasser op til flagermus og en kasse til uglen og håber på nye beboere i fremtiden.

Naturen i Skåne er ikke så forskellig fra den danske, men skovene er større og vildere, og der er mere plads til at boltre sig på...

De mange småfugle medvirker til at holde antallet af myg og fluer nede, og det betyder, at vi kan være i haven de fleste aftener uden at blive stukket og generet af insekter.

I skoven hvor der er blåbær, tyttebær og vilde hindbær. Du kan også plukke porse, som er meget velegnet til kryddersnaps.